Diensten

Voor woning, kantoor en/of bedrijfspand

 

15

Dakgootreiniging

Door het periodiek leeghalen van dakgoten kunnen veel problemen voorkomen worden. Blad en ander afval in de dakgoot betekent een grotere kans op lekkage omdat hemelwaterafvoer verstopt kan raken. Lekkage kan op diverse plekken ontstaan.

30

Glasbewassing

Reeds honderden ramen hebben wij gewassen in Rotterdam, Gouda, Tilburg, Breda, Dordrecht als Zoetermeer en omstreken. Glazenwasserij Straks is een professioneel bedrijf dat garant staat voor schone ramen en een schone gevel.

13

Anti Spin

Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die maar moeilijk schoon te maken zijn. Wij werken met een anti spinnen middel dat op vriendelijke wijze de spin naar een andere plek dirigeert.

 

Glazenwasserij Strak reinigt al uw ramen, muren, dakgoten

en vloeren tegen een zeer scherpe prijs!

 

21

Graffiti verwijdering

Graffiti wordt meestal ongevraagd aangebracht op eigendommen van anderen. Helaas komt graffiti vandalisme steeds vaker voor. Er zijn meerdere manieren om graffiti te verwijderen en welke reinigingsmethode gekozen wordt hangt af van de gebruikte verf, de ondergrond en de grootte van het oppervlak.

page2_pic1_nieuw

Telescoopbewassing

U bent van ons als glazenwasser gewend dat wij de ramen wassen m.b.v. een ladder, een inwasser en een wisser. Dit zal niet altijd meer op deze wijze plaatsvinden. Door steeds grotere beperkingen voor het gebruik van ladders en de twijfel over het verloop van de ladder, is er bij glasbewassing gezocht naar een alternatief.

14

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging kan veel problemen voorkomen. Hogedruk reiniging wordt veel toegepast bij gevels.Een smerige gevel geeft niet alleen een slechte indruk, het kan ook nog eens de duurzaamheid ervan aantasten. Dit gaat echter ook op voor bestratingen, vlonders, terrassen en houten vloerdelen.