Over Strak

 

Over ons

glasbewassing-telescoop-strak

Specialist in glazen wassen en schoonmaken

Glazenwasserij “STRAK” is een dynamisch en professioneel bedrijf dat is opgericht in 1996. Sindsdien heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt, van voornamelijk particulieren naar vooral bedrijven, winkels, VVE’s, scholen en zorginstellingen.

Ons team van betrouwbare en vakkundige medewerkers werkt met Arbo goedgekeurde en moderne bedrijfsmiddelen en volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de Arbowetgeving ons op legt.

Geschiedenis

1996 -

Oprichting van Glazenwasserij "Strak"

1998 -

Naast glasbewassing ook schoonmaakwerkzaamheden

2011 -

Uitbreiding van het werkgebied met Noord Brabant e.o.

2014 -

Schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing voor Kantoren, Vve's en Zorginstellingen

2015 -

Uitbreiding van werkzaamheden met Grafittiverwijdering in hogedrukreiniging

Glazenwasser-rotterdam-strak

Mogelijkheden

Wij bieden zowel glazenwas diensten als andere schoonmaak diensten aan

Wij zijn professionele glazenwassers met klanten in Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Tillburg, Breda en omstreken. Als glazenwasserij kunnen wij u van dienst zijn met verschillende schoonmaak- werkzaamheden, glasbewassing en schoonmaak advies.

  • - Glazenwassen
  • - Dakgootreiniging
  • - Kunststofreiniging
  • - Hogedrukreiniging
  • - Graffiti verwijdering
  • - Anti-spin behandeling
  • - Telescoopglasbewassing
  • - Dakpanreiniging
  • - Kantoorschoonmaak

Onze voordelen

Alle specialisten beschikken over professionele glazenwas gereedschap en kunnen zelfs bij de moeilijkst te bereiken ramen komen. Reeds honderden ramen hebben wij gewassen voor zowel bedrijven als consumenten in Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Breda, Tilburg en omstreken
Wij werken met een vast team van betrouwbare en vakkundige medewerkers, met Arbo goedgekeurde en moderne bedrijfsmiddelen zoals hoogwerkers, telescoopglas-bewassingssystemen en de niet weg te denken ladder. Wij werken volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de Arbowetgeving ons op legt. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.
Als glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand.Wij werken met een vast team van betrouwbare en vakkundige medewerkers, met Arbo goedgekeurde en moderne bedrijfsmiddelen zoals hoogwerkers, telescoopglasbewassingssystemen en de niet weg te denken ladder.