Graffiti verwijdering

Graffiti verwijdering

Gevels worden helaas niet enkel aangetast door onze gure weersomstandigheden. Soms wordt uw gevel ook het slachtoffer van vandalisme. Heeft u liever geen ongevraagd kunstwerk op uw gevel staan en wil u de graffiti laten verwijderen. Of is uw gevel ernstig beschadigd door roekeloze vandalen? Ook dan kunt u op de expertise van Glazenwasserij Strak rekenen! 

11
alle_icoontjes_strak

Werkwijze  graffiti verwijdering

Glazenwasserij Strak is een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van Graffiti. Wij zorgen voor een schone en prettige leef- en winkelomgeving. Om graffiti, vetvlekken op de grond, wildplak, kauwgom op straat, mos op standbeelden en resten van wildplassen te verwijderen, gebruiken wij speciale apparatuur en milieuvriendelijke producten. Onze deskundige en ervaren medewerkers ontzien zo veel mogelijk de ondergrond.

Heeft u nu ook last van graffiti of kauwgom? Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Wij controleren de panden op graffiti en verwijderen, uiteraard ook na melding door onze klant, de aangebrachte graffiti. We brengen op verzoek een beschermende laag (coating) aan, zodat graffiti minder makkelijk hecht op muren of rolluiken. Dat vergemakkelijkt de schoonmaak, wat leidt tot lagere reinigingskosten.

Voor korte of langlopende projecten werken wij met gemotiveerde en vakbekwame mensen die een grote flexibiliteit aan de dag leggen. Voor ieder project wordt een nauwkeurig werkschema voorgesteld en met u besproken.

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en uw wensen. Voor vrijblijvende informatie, deskundig advies over ramen wassen en / of prijsopgaaf staan wij u graag te woord.