Glasbewassing

nesselande

Glasbewassing voor woning en/of vakantiewoning

Reeds honderden ramen hebben wij gewassen voor zowel woningen als vakantiewoningen in Rotterdam, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Den Haag, Breda, Tilburg enz. Als glazenwasserij staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Daarnaast adviseren wij u vrijblijvend over het onderhoud van uw woning, vakantiewoning en of bedrijf in de mate waarin u ramen en gevels gewassen dienen te worden.

 

18

Professionaliteit

Wij zijn een professionele glazenwasserij met 20 jaar ervaring. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, Glazenwasserij Strak kan voor u alle ramen wassen. Onze specialisten beschikken over professionele materialen en kunnen wij zelfs de moeilijkst te bereiken ramen bewassem.

Wij werken met een vast team van betrouwbare en vakkundige medewerkers, met Arbo goedgekeurde moderne en professionele bedrijfsmiddelen

 

unger-zemen-strak-nesselande

Gratis advies

Als glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen tegen vuil, mos en schimmel bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman.

Als glazenwasser adviseren wij u tevens over het onderhoud van uw pand en de mate waarin u ramen en gevels gewassen dienen te worden.

30

Materialen

Door Glazenwasserij Strak in te huren voor het laten wassen van uw ramen, vertrouwt u uw ramen toe aan onze ramenwassers specialisten. Wij verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie.

Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij van elk pand of woning, groot of klein de beglazing en kozijnen efficiënt reinigen.

Hieronder vind u enkele van onze bedrijfsmiddelen.

spontex-sponzen-strak

Spontex sponzen

Glazenwasserij Strak werkt alleen maar met Spontex sponzen. Spontex verenigt sinds meer dan 80 jaar hoogwaardige schoonmaakhulpmiddelen, zoals bijv. sponzen, microvezelproducten en doeken gepresenteerd onder een sterk merk.Consequent gericht op de behoefte van de consument behoort Spontex tot de meest succesvolle bedrijven voor reinigings- en huishoudproducten.

unger-zemen-strak

Unger zeemmaterialen

De wissers en koppels bij Glasenwasserij Strak zijn van het merk Unger. Unger is meer dan 50 jaar geleden in Duitsland opgericht toen de professionele glazenwasser Henry Unger reinigingsproducten voor professioneel gebruik ging ontwerpen. Unger is heden ten dagen een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie

dirks-ladders-strak

Dirks ladders

Om veilige op grote hoogte te kunnen werken werkt Glassenwasserij Strak met Dirks ladders. Dirks Klimmaterialen ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar aluminium ladders. Voor professionals die op hoogte werken is veiligheid van groot belang. Want werken op hoogte brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Dirks klimmaterialen uit zijn geschikt voor professioneel gebruik, van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.