Glasbewassing-bedrijf

glasbewassing-bedrijf-kantoor-strak

Glasbewassing voor kantoor of bedrijf

Wij hebben vele jaren ervaring met zowel kantoren als bedrijven in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Breda, Den Haag, Dordrecht, Tilburg enz. Als glasbewassing bedrijf staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Daarnaast adviseren wij u vrijblijvend over het onderhoud van uw bedrijfspand en/of kantoor in de mate waarin u ramen en gevels gewassen dienen te worden.

 

25

Vakkundig en betrouwbaar

Wij zijn professionele glazenwassers met 20 jaar ervaring. Glazenwasserij Strak kan voor u alle ramen wassen. Onze specialisten beschikken over professionele glazenwas gereedschap en kunnen zelfs bij de moeilijkst te bereiken ramen komen.

Wij werken met een vast team van betrouwbare en vakkundige medewerkers, met Arbo goedgekeurde moderne en professionele bedrijfsmiddelen. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en krijgt u pand of kantoor weer de uitstaling die het verdient.

 

glasbewassing-kantoor-strak

Bespaar op hoge kosten

Als glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen tegen vuil, mos en schimmel bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman.

Als glazenwasser adviseren wij u tevens over het onderhoud van uw pand en de mate waarin u ramen en gevels gewassen dienen te worden.

kantoor_1

Glasbewassing binnen

Ook binnen in uw bedrijf of kantoor bieden wij onze diensten aan. Glazenwasserij Strak is naast glasbewassing een expert in de klassieke binnen schoonmaak.

We werken tot alles schitterend schoon is. Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en professionele uitstraling voor uw klanten.

resize

Glasbewassing buiten

Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij van elk pand of kantoor, groot of klein de beglazing en kozijnen efficiënt reinigen.

Glazenwasserij Strak staat garant voor een strakke uitstraling van uw pand of kantoor

hoogwerker-strak

Hoogwerkers

Met de inzet van hoogwerkers kan Glazenwasserij Strak glasbewassings- en reinigings-werkzaamheden aan gevels snel en netjes uitvoeren.

Uiteraard zijn onze medewerkers vakkundig en ervaren met het besturen van deze hoogwerkers. Wij werken zo snel en op een veilige manier.