Automatisch incasso

online writing jobs for college students

rotterdam-glasenwasser-strak-zuid
affordablepapers.com prices

Machtiging-automatisch-incasso-strak

Formulier Machtiging Incasso

Wij wassen (al geruime tijd) de ramen van uw woning, u bent gewend dat het bedrag contant aan de deur wordt afgerekend.Doordat weinig mensen nog contant geld in huis hebben moeten wij vaak nog een tweede of derde keer terug komen.

Losse stortingen werken uit ervaring niet daarom hebben wij in samenwerking met onze bank voor het volgende gekozen. Een groot aantal van onze klanten betalen sinds een aantal jaren via een automatische incasso, het bedrag wordt dan een aantal dagen na het wassen van de ramen bij u van de bank afgeschreven, mocht er een raam vergeten zijn of er is een andere klacht dan lossen wij dit dezelfde week nog op. Mocht er iets niet goed zijn gegaan dan kunt u het bedrag binnen 60 dagen storneren.

Kies u voor gemak dan kunt u kiezen om machtiging voor incasso af te geven. Afschrijving zal plaatsvinden na het zemen en conform offerte.

Als u akkoord gaat met het verlenen van de automatisch incasso, gaat u tevens akkoord  met het feit dat, indien hij/zij niet akkoord is met de afschrijving, hij/zij binnen 60 dagen bij zijn/haar eigen Giro- of bankkantoor opdracht kan geven het bedrag terug te boeken.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn om via deze weg te betalen, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om het het onderstaande formulier te downloaden, met blokletters invullen, te ondertekenen en aan ons retourneren. U kunt dit doen op de volgende 2 manieren:

  1. Per e-mai: info@glazenwasserijstrak.nl
  2. Per post: Postbus 213, 2910 AE, Nieuwerkerk aan den IJssel

We zullen u d.m.v. een e-mail informeren wanneer wij starten bij u in de wijk, zodat de poort, rolluik, hor etc. in deze periode open of omhoog kan worden gelaten.