Anti spin behandeling

to kill a mockingbird photo essay

Anti-spin behandeling

Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die maar moeilijk schoon te maken zijn. Wij werken met een anti spinnen middel dat op vriendelijke wijze de spin naar een andere plek dirigeert. Het is dus geen affordablepapers.com legit verdelgingsmiddel! U heeft bij Glazenwasserij Strak al een Anti-spin behandeling vanaf slechts €50

13

Wanneer is de beste tijd voor een behandeling?

Preventief spuiten, het best nog vóór het spinnenseizoen (april - mei), bespaart u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft.

In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Hoe lang blijft de werking van anti-spin actief?

Na de anti spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie, tot 6 maanden lang beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.

Antispin_strak

Is het product veilig?

Met onze behandeling voorkomen we de nieuwe aanhechting van webben en insecten fecaliën. Een conservering product valt niet onder de wetgeving van de biocides, dus daarom heeft onze behandeling geen toelatingsnummer nodig. Er is op dit in  moment in Nederland geen toegelaten biocide om spinnen of insecten buiten het huis te weren/bestrijden te koop met een toelatingsnummer. (bron ILT)

Onze Anti-spin behandeling is niet bedoeld om spinnen of insecten te doden. Je mag geen enkele vloeistof of product gebruiken om spinnen te doden of te weren. Het product mag ook niet worden gebruikt om op de spinnen te spuiten.  Onze behandeling is dus is niet schadelijk voor spinnen.

alle_icoontjes_strak

 

Gratis Anti-spin behandeling advies en een offerte op maat

Voor vrijblijvende informatie, deskundig advies over ramen wassen en / of prijsopgaaf staan wij u graag te woord. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. De offerte verplicht u tot niets en wij zullen na ontvangst van uw offerte zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Samen kijken we naar de mogelijkheden en uw wensen.